Get Your Gun – Release koncert @ 1000fryd, Aalborg

De lokale helte i Get Your Gun, fik langt om længe i fredags skudt debutpladen afsted, hvilket blev gjort med manér, da bandet indtog 1000fryds lokaler. Både Henrik Viking og Emil Visti var selvfølgeligt til stede, for at overvære og dokumentere hvad der blev et brag af en fest.

 

Get Your Gun hamrede et festlystent 1000fryd i gulvet, og fik herved skudt debutpladen “The Worring Kind” afsted på smuk vis.

Bandet har tidligere været garante for fremragnende koncerter, men har med erfaringen i ryggen for alvor forfinet deres optræden, og syntes herved stilistisk som sonisk, at være ankommet til deres helt rette form. Samspillet mellem de enkelte musikere er i top, og den faste inklusion af en violinist er absolut med til at udvidde udtrykket, såldedes at det tunge og dronede får dynamisk modspil. Publikums reaktion blev derfor umiddelbar og kontant.

Stemningen kogte fra moshpitten i front, helt ned til de nikkende hoveder i baren, i en grad jeg endnu til dato ikke har oplevet på 1000fryd. Lyden var øresynderrivende, men med fuldt overlæg. Helt op imod scenekanten plantede lyden sig i kroppen uden på noget tidspunkt at udviske detaljerne, ihvertfald ikke i mine sarte ører, der heldigvis til lejligheden var iført et par hørepropper. Lydtrykket medvirkede kun til den helhedsoplevelse, som jeg uden tøven kan kalde en af mine bedste koncertoplevelser længe.

Som et nihilistisk kram omfavende bandet omgivelserne, og formåede således at bibeholde den tonstunge stemning koncerten igennem, samtidigt med at de forblev i øjenhøjde med publikum. På den måde blev koncerten både en fejring og cementering af bandets eksistensgrundlag, med en skulen til fortiden og blikket skarpt rettet mod fremtiden. Hvis Aalborg skal fremhæve en musikalsk stolthed er der ingen tvivl. Meget få når Get Your Gun til sokkeholderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *