Tak for i år og på gensyn

Vi her på Rotation, vil gerne ønske alle læsere og lyttere et rigtig godt nytår. Det har været et hektisk sidste halvår for os. Fra at planlægge et musikformidlende site, til at egentlig have et, har været en stor opgave, også måske større end vi først havde antaget. Et website som dette laver ikke ligefrem sig selv, og vi har under processen alvorligt måtte udvide vores tekniske repertoire. Men visionen, som “legendarisk” blev udtænkt i en brandert på Roskilde Festivals sidste dag, blev dog alligevel en realitet, og siden den 24. september har vi altså bestyret vores lille hjertebarn rotation.dk.

Og nu, som der skrives den 31. December i kalenderen, er det på tide at gøre status. Hvad har projektet rent faktisk kastet af sig af frugter, og hvad har vi fået af erfaringer gennem disse måneder. Vi har indtil nu, gennem 61 indlæg bestående af i alt 31,102 ord, forsøgt at bringe jer vores idé om, hvordan personligt forankret musikformidling kan se ud anno 2012. Det er i praksis blevet til 19 pladeanmeldelser14 playlister, 9 spot på nye kunstnere, 7 EP anmeldelser5 koncertanmeldelser, 4 podcasts, og 2 artikler. Helt på den lade side, har vi da ikke ligget. Derudover har vi rundet 100 tweets og 58 statusupdates på Facebook.

Vi har fra start oplevet rigtig god støtte fra kunstnere og bands, der har taget godt imod os, både når vi roser, men også når vi har givet et mere kritisk blik på deres værker og optræden. Vi ved, at det må være en hård omgang, på den måde at få splittet sit værk ad, og I skal vide, at det kun er gjort med den største kærlighed til musikken, selvom vi godt kan virke lidt hårde i filten sommetider. Noget som i særklasse blev demonstreret, da Echo Lips fik en noget lunken modtagelse i vores dækning af Way Up North, og derpå valgte at tage kampen op, invitere os til endnu en koncert, og for alvor mønstre en solid koncert. Lige så gode oplevelser fik vi, da Alcholic Faith Mission slog vejen forbi Aalborg, og var venlige at give os vores første erfaring med interviewets kunst. På trods at langt fra optimale lydforhold, gav bandet et fint interview, der formåede at tegne et billede af et interessant og dynamisk band, hvor spilleglæden konstant er styrende for udviklingen. De gode oplevelser med lokale som nationale bands er lang, men ikke destomindre er vi taknemmelige for hver en oplevelse.

Vi håber, den positive feedback, vi er blevet mødt med, har været en rettesnor om, at vi rammer et eller andet rigtigt. Rotation.dk er dog en process konstant i udvikling, og derfor et univers vi ønsker at skabe i fællesskab med jer kære læsere og lyttere. Vi er mere end åbne for feedback, både af positiv, men bestemt også negativ karakter, hvis i skulle ligge inde med en sådan. Tøv endeligt ikke med at smide den efter os, vi kan tage den.

Året går på hæld, og ligeledes gør dette indlæg. Til slut skal lyde et kæmpe stort tak. Tak til alle vores følgere på facebook og twitter, læsere af siden og lyttere af podcasten. Tak fordi I vil tage med os på den her rejse. Vi er intet uden jer, og 2013 bliver året, hvor vi for alvor smøger ærmerne op, og viser hvad der gemmer sig i posen. Så I vil forhåbentligt fortsætte med på vores færd. Tro os når vi siger det, den er kun lige begyndt. Tak for i år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *