Ugens playliste #13 – Årsliste fra Mathias Maagaard

2012 var året hvor

  • Jeg camperede på Roskilde Festival for tredje gang, hvilket også blev den Roskilde Festival, hvor jeg var til færrest koncerter.
  • Jeg oplevede dog mindeværdige koncerter med Copenhagen Collaboration, Daughter, Bon Iver, Björk og Perfume Genius.
  • Jeg trådte mine første skridt på SPOT Festival og Way Up North, hvilket sagtens kunne gøres igen.
  • Jeg blev for alvor afhængig af Spotify.
  • Jeg hørte en masse god musik.
  • Vi, i en brandert baseret på Jokerens Jägermeister, opfandt Rotation.dk på Roskilde Festival inden Björks koncert.

Ja, det var et godt og hektisk år med masser af god musik og fantastiske koncerter. Og at skulle skære ned til sølle 50 numre har været en hård proces, men jeg synes nu, at det er lykkedes nogenlunde. Numrene er rangeret efter den bedste lytteroplevelse og ikke efter at nogen er bedre end andre. Jeg vil nu ønske dig god fornøjelse med de bedste numre fra 2012.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *