Ugens Playliste #31 – Hvad nyt?

Det er endelig fredag efter en lang uge med meget lidt aktivitet fra vores side, men bare rolig – Vi har både gode grunde og gejst nok til at vende stærkt tilbage inden alt for længe med en masse albumanmeldelser! Hvis man ikke har fulgt med i vores seneste podcast, så er man måske begyndt at undre sig over hvad vi laver. Det er sådan at de to andre Rotationsskribenter er fanget i et nederdrægtigt universitetsopgavehelvede og jeg selv har ligget døden nær med sygdom hele ugen.

Okay, måske ikke døden nær, men næsten! Jeg nægter dog at forsømme den allerhelligste fredagsliste, men den bliver under de gældende omstændigheder kort og muligvis en smule tematisk forvirret. Det er for det meste den musik jeg har lyttet til i den feberrus jeg har ligget i og er, for det meste, ny musik fra både indland og udland, dog sparsomt krydret med et par gamle numre. Jeg håber at I bærer over med de manglede uddybende kommentarer, men jeg er stadig ikke helt ved mine fulde fem og jeg vil derfor meget, meget hurtigt nævne et par af de mere interessante og så hoppe på hovedet i seng igen!

Crooked Zeppelin er åbningnummeret på danske Bias’ nye album, Biased, som – udover at være et fedt progrocket album – også er en virkeligt lækker udgivelse rent udseendemæssigt. Der skulle gerne komme en anmeldelse op på siden inden alt for længe!

Stadig høj over et par af de bedste koncerter på Spot Festival i år, så har jeg også smidt The Wands’ titelnummer fra EPen Hello I know The Blow You Grow Is Magic. Det er en lækkert beskidt 60er-revival lyd som ville passe lige ind, hvis man er fan af bands som Brian Jonestown Massacre. Så klart godkendt!

Når vi snakker om dansk revival-musik, måtte jeg også smide Mechanical Bird på med titelnummeret fra deres skive Bitter Herbs, som der også, som The Wands, rammer en meget bestemt 60-70-lyd, dog uden på nogen måde at ramme samme stemninger. Bitter Herbs er meget mere uptempo, larmende og på mange måder mere kontrolleret end f’ørnævntes tilbagelænede univers.

Resten er listen kan findes herunder og spænder over lækkert håndspillet rock til de uundgåelige toner fra Daft Punks nyeste værk. Jeg håber I har en god fredag derude!

Ps. For yderligere at illustrere min sindstilstand, så er ugens grafik lavet i paint. Yi-haa!
 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *