Ugens Playliste #35 – That Great Autumn Sound

Regnen pisker ned, solen står senere op og bladene skifter kulør. Mathias har været på jagt efter gode efterårs tracks som rummer masser af melankoli, rustne stemmer og akustiske instrumenter. Så find din uldne sweater frem fra skuffen, kog lidt vand til the og sæt dig i dit yndlings hjørne. Nu skal der hygges!

Owen – I Believe
Dette nummer var det første, som hang ved, da jeg hørte Ghost Town. Et fantastisk album med masser af dybde i tekst og lyduniverset samt et mangfoldigt persongalleri. Sangen om at tro på noget, eller manglen på samme. Den langsomme og utrolig nemt produceret start virker overraskende godt.

The Tallest  Man On Earth – 1904
En kunstner jeg har hørt meget om, men aldrig rigtig har forstået. Indtil nu. Hans americana lyd og nasale stemme er gennemført og fængende. Ligesom danske Schultz And Forever. 1904 er med sit simple instrumentalisering og fængende guitarrundgang utrolig hyggelig. Og man kommer nemt til at nynne med, når årstallet bliver sunget.

Tex Fuller – Drains
Tex Fuller er et dansk band, som nok er gået langt de fleste næser forbi. Det er trashy slacker rock med masser af reverb på guitaren og en forsanger, hvis stemme langt fra lyder som om, at han gider synge. Det er som at cykle i skole, selvom man ikke gider. På den fede måde.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *