Ugens Playliste #37 – Hvad Nyt? 3

Endnu engang er det blevet tid til at se på alt det gode musik, som bliver skabt! Jeg har samlet en buket af spændende nyt, både debuterende bands, men også remixes af allerede kendte numre.

 

Cashmere Cat – Kiss Kiss (Canblaster Remix)
En kunstner jeg tidligere har haft på plakaten. Det indtil videre har vi kun fået remixes og en enkelt EP, men mon ikke snart vi hører endnu mere fra den legende og yderst eksperimenterende kunstner.
Tracket her har fået en overhaling af Canblaster, og resultatet er ligedele vocal organ, kælen herre og damevokal samt en lille snert af porno synth-orgel. Men også kun en snert.

 

CHVRCHES – The Mother We Share (We Were Promised Jetpacks Remix)
Et band som kun vinder frem hos både musiknørder, men også den bredere befolkning. Super fine popmelodier blandet med en sød vokal og et lækkert beat. Debuten samt alle remixes kan varmt anbefales, da alt får alle alternative pophjerter til at banke ekstra hårdt og hurtigt.

 

Sono – Keep Control (H.O.S.H. Radio Edit)
Den dybe tones klaustrofobiske agereren i starten hentyder til allerede i starten, at intet er, som det burde være. Et skønt house nummer, hvis beat svinger i takt til et hakkende, nærmest mekanisk, omkvæd. H.O.S.H. har virkelig sparket alt det bedste ud af et fremragende nummer, og givet det en skræmmende god overhaling.

 

The Mountains – The Mountains (Troels Abrahamsen Remix)
Hovedtemaet kører i få sekunder hvorefter det hele bliver smadret til ukendelighed. Ja, man skulle næsten tro at det var SuperTroels, som havde været på spil. Bastungt beat med masser af rodet percussion. Vokalen er hakket ned til vejrtrækning og støn. Det klæder Troels at gå tilbage til sine rødder.
Og ja, jeg glæder mig også som et lille barn til at høre, hvad The Mountains byder i fremtiden.

 

One Comment

  1. Fedt, gode sager. Særligt Bon Homme og Lydmor-tracket 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *